summer vibes
love my sandals
sweater time
Fashionista!

Deze hebben we allemaal!  Kledingstukken waar je je zeker in voelt, comfortabel, thuis. Het staat je goed en je voelt je er goed in. En voor ieder seizoen heb je wel iets wat je veel vaker draagt dan de rest. Dat ene zomerjurkje dat goed is voor alle gelegenheden of die heerlijke sweater waar je bij koud weer lekker in weg kunt kruipen. 


Mijn favoriete kledingstukken zijn ook op twee handen te tellen. Niet omdat ik er gewoon niet meer heb, ook omdat na twee keer zwanger te zijn geweest mijn lijf er een beetje anders uit ziet en alles dus niet meer past. Oh, ik heb nog steeds een klein stapeltje voor 'ooit als ik x kilo ben af gevallen'. Maar die verdwijnt steeds verder achter in de kast. Anyway, ik dwaal af. Op seizoen dan maar? Begin ik bij het leukste seizoen.

 
Zomer

Heerlijk.. het warme weer. Korte broeken, t-shirts en tops, jurkjes en rokjes en niet te vergeten zomerse sandaaltjes en FLIPFLOPS! Als ik dan even schoenen meetel, dan behoren mijn teenslippers toch echt tot de favorieten. Ik verslijt zeker een paar iedere zomer en heb natuurlijk meerdere in de kast liggen ;). Mijn favo's van deze zomer liggen er nog steeds.. maar eigenlijk goed voor de container zo dun zijn ze. 


Een andere favoriet was mijn blauwe met witte vlinders, slightly oversized top. Goed te dragen op een spijkerbroek maar ook prima als tuniek vanwege de lengte. En aangezien deze zomer de voorkeur nog uitging naar een borstvoedingstop, was deze daarvoor ideaal!


Niet te vergeten mijn zwarte sandalen. Deze zijn zo zwaar favoriet dat ik zelfs exact dezelfde heb gekocht als vorige zomer. Comfortabel met een platte zool maar wel chique genoeg om aan te trekken onder een jurkje voor gelegenheden. 


Herfst

Een seizoen om te genieten van de nazomer en tegelijkertijd van warme chocomelk met rum. De spijkerbroeken weer uit de kast getrokken en tot mijn schrik slechts twee goeie overgehouden! Waarvan ééntje eigenlijk ook nog te netjes is om rond het huis te dragen met de kids (lees: wordt snel vies door modderlaarzen of snottebellen). Dus, tijd om te shoppen! Nu had ik ook nog een zwarte 'pantalon achtige'  broek in de kast liggen, dus die is nu ook gebombardeerd als 'huisbroek'. Als ik straks weer uitzicht heb op een baan, gaan we wel weer voor de casual chique stijl nieuwe items aanschaffen.


Maar mijn favoriete kledingstuk voor de herfst is mijn donkergroene (huis)sweater. Niet te dik, niet te dun, niet te strak (ik heb nog steeds een mamabuik). Kan ik zowel op jeans als op een zwarte broek dragen, lekker casual. Ooit bij de H&M gekocht nadat mijn dochter was geboren. Was toen ook al de favoriete huistrui. Een ander favoriet is mijn gebreide zwart grijze vest. Met een net shirt er onder prima voor naar het werk (+jeans en hakken) en anders prima voor wat extra warmte op de bank. 


Winter

Houtkachel aan en dan even buiten gaan staan kijken naar de rook die uit de schoorsteen komt. Lijkt zo gezellig! Daar krijg ik een warm gevoel van. De warme chocomel is hier ook nog steeds geoorloofd met een extra scheut rum om warm te blijven! Met deze kou zijn mijn Mc. Gregor gevoerde winterboots het ideale schoeisel en dus één van mijn favo items van dit seizoen. Eigenlijk staan ze nu ook al bij de achterdeur, maar met de furry voering nog beter in de winter. Ook mijn andere laarzen, bruin tot aan de knie met een klein hakje draag ik graag. Deze zijn net iets beter voor de werkomgeving waar de Mc Gregor's wat te grof zijn voor kantoor. 


En gisteren, op de Margriet Winterfair, leuke winterse kleding gescoord. Een okergele coltrui gaat zeker favoriet worden! Leuk op een jeans met mijn favo boots of op een chique zwart rokje met enkellaarsjes. Toch grappig, dat deze kleuren helemaal weer hot zijn. Mijn moeder had meteen spijt dat ze haar kledingkast heeft opgeruimd. Als ik dat had geweten.... had ik zo weer mijn kleding van de jaren '70 en '80 uit de kast kunnen trekken! Haha! 


Lente

Dit vind ik altijd zo'n lastig seizoen. Koud in de ochtend maar in de middag kan je dikke trui wel uit. Laagjesweer dus. Ik ben nooit zo van de laagjes, dus qua kleding mijn minst favoriete seizoen. Vaak wordt het dan een t-shirt met een vestje erover of een jurkje met korte mouwen..en een vestje erover. Tja, lekker creatief he? Blijkt dus dat ik voor dit seizoen geen favo kledingstuk heb.. daar moeten we de komende lente maar even verandering in brengen. 

top top
I <3 knits
Ready for winter?
BOOTS!