Geen producten in de winkelwagen.

the cute store for babies!

Hallo!

Welkom op mijn website! Leuk dat je nieuwsgierig bent naar wie er achter de schermen werkt bij Giggles ‘n Grumbles. Mijn naam is Petra, ik ben 30 (+ ‘n beetje) en woon samen met mijn man, dochter Chloe (2015) en zoon Aiden (2018) met veel plezier in Zeewolde (Flevoland).

Hoe het begon? Ik speelde al langer met het idee een eigen bedrijf te starten, maar kon maar niet bedenken wat ik wilde doen, behalve dat het iets creatiefs moest zijn. Toen werd onze kleine meid geboren. Nu kreeg ik ook te maken met de uitdagingen van het ouderschap. Naast alle heerlijke, geweldige, mooie en grappige momenten (the Giggles..) kreeg ik natuurlijk ook te maken met de ongemakken, juist, the Grumbles.. (jaja, vandaar de naam!) Onderweg met onze dochter in de maxi-cosi: jasje aan, muts op, deken over de voetjes. Zoveel werk voor soms een kort ritje. En eenmaal aangekomen op de eindbestemming, kun je alles weer uit en af doen want anders is ze te warm. Pfff…. werkelijk?? Dit kan toch anders? En zo ontstond het idee van een voetenzak, oftewel: de Cosy Hoody. Na veel leuke en enthousiaste reacties over de (mijn) eerste Cosy Hoody besloot ik te gaan brainstormen voor meer oplossingen voor dit soort, laten we zeggen, mama issues. En zo heb ik in 2016 de sprong gewaagd en ben ik gestart met Giggles ‘n Grumbles.

Leuke printjes op katoenen stofjes, uniek en handgemaakt. Dat is het uitgangspunt van onze producten. Tippen aan de grote webwinkelgiganten kunnen we niet, maar dat is ook niet ons doel. Giggles ‘n Grumbles houdt het kleinschalig, waardoor wij nog wel weten wie je bent en wat je hebt besteld. En als jij verzoeken hebt of andere wensen dan kunnen we altijd kijken wat de mogelijkheden zijn. En mocht je toch niet tevreden zijn over een product, dan is ruilen of retourneren geen probleem. Contacten kan via het reactieformulier, ik antwoord zo snel mogelijk!

Ik wens je veel plezier met winkelen bij Giggles ‘n Grumbles!

Dankje!

The start of a new life is all about the Giggles and Grumbles...

G&G Product
DutchEnglishGerman